Campanya solidària #LaCebaQueFaRiure 2021

Aquest novembre tornem a participar en la campanya solidària #LaCebaQueFaRiure. Els dies 5 i 6 de novembre posarem a la venda a les nostres botigues #LaCebaQueFaRiure per un preu simbòlic de 1,50€. Els diners recaptats es destinarà íntegrament a l’ONG Pallapupas.

Sin título-1

Què és la ceba que fa riure?

#LaCebaQueFaRiure és una iniciativa de l’ONG Pallapupas, que amb el suport de Supermercats Condis recapta fons per continuar portant l’humor a pacients de totes les edats, a qualsevol racó de l’hospital on un somriure pugui disminuir la por i ansietat hospitalàries, des dels quiròfans i UCIs, fins a les sales de tractament d’oncologia i diàlisi.

la ceba 07

Pallapupas

És una ONG fundada l’any 2000 amb l’objectiu d’acompanyar a pacients hospitalitzats de totes les edats i als seus familiars, transformant els hospitals en espais més amables i plens de vida, a través de l’humor i el teatre. Els actors i actrius professionals de l’organització contribueixen a millorar l’estat físic i emocional dels hospitalitzats, treballant en estreta col·laboració amb el personal sanitari. Cada intervenció es realitza de forma personalitzada tenint en compte l’estat del pacient i la seva situació familiar.

Fes-te voluntari/ària!

Per poder dur a terme aquesta campanya, necessitem ajuda de moltes persones voluntàries perquè expliquin la labor dels Pallapupas, i animin als consumidors a comprar #LaCebaQueFaRiure. Es busquen voluntaris/àries majors de 16 anys que puguin cobrir una selecció d’establiments Condis. Apunta’t a un supermercat en concret en un dels 2 torns (matí o tarda). En cada torn i establiment hi haurà un màxim de 3 persones. Totes les persones voluntàries estaran cobertes mitjançant un segur, i seguirem tots els protocols d’higiene i seguretat. Anima’t, apunta’t en el següent enllaç fins al 1 de novembre.

Condis2021_portada_facebook

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat