Pim Pam Pum: Llaç de regal

Embolicar regals és tot un art! T’ensenyem a fer un llaç de Nadal fantàstic per decorar i posar un teu toc personal a cada regal que facis.

Materials:

  • Full de paper de 10cm x 10cm
  • Goma eva
  • Bolígraf
  • Tisores
  • Cinta

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat