Pim Pam Pum: Estrelles de Nadal

Muntar l’arbre de Nadal és més divertit quan fem nosaltres la decoració que utilitzarem! A l’arbre podem penjar boles de colors, campanes o estrelles fetes amb agulles d’estendre! Pinta-les del color que més t’agradi i penja-les a l’arbre!

Materials:

  • 10 agulles d’estendre de fusta
  • Pistola de silicona
  • Pintura 
  • Corda

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat