Pim Pam Pum: Animal Brutal

Avui et proposem una activitat que encantarà als més petits de la casa. Feu el vostre animal brutal i doneu una segona vida a materials que ben segur trobareu per casa. Deixa volar la teva imaginació i fes el teu propi animal, serà únic! ¿Quin fareu vosaltres?

Materials:

  • Envàs de plàstic
  • Pal de fregar
  • Lluentons decoratius
  • Retolador
  • Cola blanca o silicona líquida
  • Goma eva
  • Broqueta de fusta

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat