És recomanable fer ús de productes antiaging?

L’envelliment és un procés inevitable i un aprenentatge vital. Amb l’envelliment madurem i podem ser més conscients de nosaltres mateixes, d’allò que necessitem i volem. El que està a les nostre mans és a possibilitat de minimitzar els efectes de l’envelliment adquirint uns bons hàbits de salut i rutines de bellesa que ens ajudaran a tenir una millor qualitat de vida.

girl-2771001_1920 (2)

La millor recepta de bellesa, per a frenar el pas dels anys, és la prevenció. Per això et proposem una sèrie de rutines que t’ajudaran a prevenir els signes del pas del temps:

Neteja diària

Realitza una neteja profunda amb Renu Skin Peel després de l’aplicació del Gel Micelar totes les nits.

condis-renuskinpeel

Hidratació i protecció solar

Hidrata la teva pell amb un sèrum activador, com el Proage Serum, i utilitza fotoprotector solar tot l’any.

condis-clife

Aporta antioxidants

Si el que vols és aconseguir una pell tersa i lluminosa, utilitza Revital C Flaix. L’aportació d’antioxidants, no només milloren l’aspecte de la pell sinó que també afavoreixen l’autoestima i amb això la qualitat de vida.

clifeflash

Contorn d’ulls

El contorn d’ulls és una zona que necessita una cura específica. Sobre els 30 anys podem començar a veure els primers signes d’envelliment, com són les bosses dels ulls i les arrugues d’expressió. Confia en el Sèrum Intensive Lifting de C·Life per a corregir arrugues i aportar elasticitat i fermesa en les parpelles. Per a aconseguir resultats òptims, aplica el sèrum als matins amb un suau massatge circular fins que s’absorbeixi el producte.

clife2

Us convidem a acompanyar aquestes rutines de bellesa amb els nostres productes de C·Life amb uns hàbits saludables en alimentació i esport. D’aquesta manera invertiràs en qualitat de vida i et sentiràs molt millor amb tu mateixa.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat