Recepta pas a pas: Panellets d’ametlla sense gluten

La Castanyada ja gairebé és aquí i, per celebrar-la, et portem aquesta recepta de panallets d’ametlla sense gluten. Segueix el pas a pas!

Ingredients:

  • 250 g de farina d’ametlla sense gluten
  • 250 g de sucre lustre
  • 50 ml d’aigua
  • 400 g d’ametlla picada sense gluten
  • 2 ous

Pas a pas:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat