Pioners en aconseguir el segell oficial de Benestar Animal

La carn de Condis està d’enhorabona! La nostra carn fresca de pollastre ha aconseguit el segell oficial de BENESTAR ANIMAL atorgat per AENOR, una empresa certificadora independent.

AENOR

La Asociación Española de Normalización y Certificación (AENOR) és una de les 10 certificadores més importants del món. Es tracta d’una entitat privada sense ànim de lucre l’activitat de la qual contribueix a millorar la qualitat i competitivitat de les empreses.

bienestar-aenor-sello-condis-2

 

Certificat de Benestar Animal

Ara, la nostra carn fresca de pollastre ha estat certificada per AENOR amb el seu segell oficial de BENESTAR ANIMAL. Està basat en els estàndards europeus de Welfare Quality, que garanteixen una bona alimentació, bona salut, bon allotjament i un comportament apropiat de l’animal. En definitiva, garanteixen el benestar animal en tots els àmbits de la seva vida.

cresta-aenor-sello-condis-3

Cresta d’Or

Aquest reconeixement és més que un simple segell; és un reconeixement a fer bé les coses i ens enorgulleix encara més ser els pioners dins del món de la distribució en la seva obtenció. Per celebrar-ho, posem a la vostra disposició a les nostres botigues Condis una fantàstica oferta al pit de pollastre sencer, que identificareu per la nostra etiqueta de marca exclusiva “Cresta d’Or” i el segell de Benestar Animal AENOR.

pollolimon-condis

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat