Junts per la infància amb Ayuda en Acción

Aquest mes iniciem de nou el projecte de la Setmana Solidària, en la qual col·laborem amb diferents causes socials per realitzar l’Arrodoniment Solidari. Els clients de Condis que ho desitgin, podran arrodonir la seva compra al pagar amb targeta a través de la plataforma Worldcoo per destinar els cèntims extra a causes solidàries.

Des de el 13 fins el 19 de maig, la recaptació de l’Arrodoniment anirà destinada a l’ONG per a la infància i les seves comunitats Ayuda en Acción.

condis-ayudaenaccion

Reforç escolar per a menors en risc d’exclusió social

1 de cada 3 nens i nenes a Espanya viu per sota de l’umbra de la pobresa, creant desigualtats que poden desembocar en una elevada taxa d’abandonament escolar. Aquesta situació provoca que un 80% d’aquests nens criats en contextos de pobresa creixin sense les eines per sortir-ne.

Aquest mes de maig, iniciem una col·laboració amb la ONG Ayuda en Acción, que pretén donar accés i facilitar la permanència en el sistema educatiu de la infància en situació de vulnerabilitat.

worldcoo-ayudaenaccion-condis

Els diners recaptats a través de l’Arrodoniment Solidari es destinaran a beques de material escolar, activitats de reforç educatiu i de suport psicosocial, així com a psicoteràpia o logopèdia als nens i nenes que ho necessitin.

Ayuda en Acción

Ayuda en Acción és una ONG amb més de 37 anys de història que lluita contra la pobresa i la desigualtat, impulsant la dignitat i la solidaritat per a la construcció d’un món just. Treballen en 20 països d’Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica.

A Espanya, amb el seu programa “Aquí también” pretenen recolzar la infància, l’adolescència i les famílies en risc d’exclusió en el país, treballant juntament amb els centres educatius per trencar la transmissió intergeneracional de la pobresa.

logo-aea-condis

Col·labora!

Des del 13 fins el 19 de maig, arrodonint la teva compra a Condis a través de la plataforma Worldcoo estaràs col·laborant amb la causa que persegueix Ayuda en Acción. Si ho desitges, també pots realitzar la teva aportació online a través d’aquest enllaç.

Junts, creem un món més just i igualitari!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat