Condis deixa de vendre ous de gallines criades en gàbies

A partir d’ara, a les botigues Condis pròpies només trobaràs ous de gallines criades a terra. Així ho hem comunicat aquesta setmana en una roda de premsa al restaurant L’Eggs de Barcelona.

Tal i com explica Xavier Pérez, Director de Màrqueting de Condis, “aquesta decisió és coherent amb l’actual preocupació social pel benestar animal. Nosaltres, com a companyia, hem volgut donar aquest primer pas en la bona direcció”.

En l’acte, ens ha acompanyat Magda Carlas, doctora i nutricionista, que ens ha explicat les excel•lents propietats nutricionals dels ous, un aliment amb proteïnes d’altíssim valor. A diferència del que de vegades es diu, la nutricionista va assegurar que menjar un ou al dia a partir dels 6 anys és beneficiós per a la nostra salut.

Després del parlaments, el xef Rubén Trilles va preparar plats amb l’ou com a protagonista, tots ells deliciosos: Ous fregits amb pernil ibèric, patata “paja” i all negre; Truita “vaga” amb bolets i botifarra negra de Perol, piparras i salsa de bolets; i Ous Benedict.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat