Recepta pas a pas: Bombons d’amor sense gluten

Sant Valentí és gairebé aquí i un dels regals més comuns són els bombons. Si vols allunyar-te dels sabors més típics i sorprendre als teus amb uns bombons fets per tu, et proposem aquestes dues varietats amb una base de xocolata negra.
Conqueriràs a tothom ja sigui amb la versió de llet condensada i blat de moro torrat o amb la versió amb crema de cacahuet i un petit cacauet amb mel al seu interior. Ambdues són sense gluten! Tasta’ls!

Ingredients: 

  • 200 g de xocolata negra fondant sense gluten
  • 100 ml de llet condensada sense gluten
  • 50 g de blat de moro torrat
  • 2 cdes soperes de crema de cacauet sense gluten
  • 50 g de cacauets fregits amb mel sense gluten
  • 50 g de nous de macadàmia salades sense gluten
  • 100 g de xocolata blanca fondant sense gluten

Pas a pas:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat