Col·labora amb el programa “Arrodoniment Solidari”

Ara tens la possibilitat de tenir un gest solidari en realitzar la teva compra a Supermercats Condis mitjançant el programa Arrodoniment Solidari. En pagar amb targeta de crèdit a les nostres botigues, podràs arrodonir l’import de la teva compra i donar els cèntims a entitats de gran valor social com Fundació Arrels a Catalunya i Educo a Madrid.

Com puc arrodonir la meva compra?

Si tens intenció de pagar amb targeta, el/la caixer/a et demanaran si vols arrodonir l’import final de la teva compra i donar els cèntims a una causa social. En cas afirmatiu, només has de confirmar l’acció i se t’aplicarà el preu rodó. En cas contrari, es seguirà el procés de compra habitual.

En cas que hagis col·laborat, se’t lliurarà un tiquet addicional amb un codi de donació. Si vols, pots utilitzar-lo per obtenir el teu certificat de donació a través d’aquesta pàgina web. L’import recaptat es destinarà íntegrament a Fundació Arrels o a Educo.

Allotjament digne per a persones sense llar

L’habitatge és un dret bàsic al qual tots haurien de tenir accés. No obstant, segons dades oficials de la Generalitat de Catalunya, més de 48.000 persones tenen problemes greus amb l’allotjament i, entre elles, 14.000 no tenen llar.

Arrodoniment2

Arrels Fundació és una entitat solidària que, des de 1987, dedica els seus esforços a millorar la qualitat de vida de persones sense llar en situació d’exclusió social, proporcionant-los allotjament, alimentació i atenció social i sanitària, i acompanyant-los en el camí fins a recuperar la seva autonomia i oferint el suport emocional necessari per a la seva recuperació.

Ara, en pagar amb targeta la teva compra a les botigues de Catalunya, els cèntims de l’Arrodoniment Solidari aniran destinats a Arrels Fundació. A més, si vols fer un donatiu a aquesta entitat al marge de l’Arrodoniment Solidari, pots fer-ho aquí.

Entre tots, aconseguim que tothom tingui accés a un habitatge digne.

Calle_Arrels
Beques menjador per a nen i nenes en risc d’exclusió social

Segons dades oficials, s’ha triplicat el nombre de nens que viuen en llars on cap dels adults té feina i hi ha dificultats per arribar a final de mes. Actualment, més de 2,6 milions de nens i nenes (1 de cada 3) es troben en risc de pobresa i desnutrició a casa nostra.

EDUCO_Becas Comedor_niños en comedor

Educo es dedica a protegir els drets dels infants i el seu correcte desenvolupament a través de les “Beques Menjador”, un programa que garanteix que nens i nenes en aquesta situació puguin accedir al menjador escolar, a una alimentació sana i equilibrada i a un espai d’integració i equitat educativa.

Quan facis la teva compra a les nostres botigues de Madrid, els cèntims de l’Arrodoniment Solidari aniran destinats a aquesta causa. Si vols realitzar un donatiu a Educo pel teu compte, pots fer-ho en aquest link.

arrodoniment

Entre tots, assegurem un futur millor per als més petits.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat