Recepta pas a pas: Pizza de tonyina, salmó, burrata i tomàquets caramel·litzats

Ens ha quedat una pizza d’allò més bona! Aquesta recepta és perfecta pels amants de les pizzes fora del que és tradicional. Amb salmó i tonyina, no deixarà ningú indiferent. Voleu tastar-la? Seguiu aquesta recepta!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat