Resums, receptes i vídeos dels tallers Condislife de setembre 2017

CONDIS_PORTADA_DIPTIC_CAT_WEBEl passat mes de setembre, van tornar els tallers Condislife al més pur estil de la tornada al cole. En les sessions realitzades vam aprendre sobre les meravelles i els mites de cuinar amb ou. Les sessions pel col·lectiu celíac es van centrar en les receptes pensades per carmanyoles. Molt útils en aquesta època de l’any!

Si no vas poder assistir a les nostres sessions a Barcelona, no et preocupis: aquí podràs trobar tot el material, per a què puguis aprofitar-lo gairebé igual que si haguessis estat present. Si, pel contrari, vas poder assistir-hi però et van quedar dubtes o, senzillament, vols disposar del material en tot moment, també pots descarregar-ho aquí.

Pots accedir a tots els continguts, clicant en cadascun dels següents enllaços:

RESUMS

Cuina amb ou

Verdures farcides

RECEPTES

Camagrocs cremosos amb ou

Pastís de verdures al bany maria

Carbassons farcits de rap i gambetes

Tomàquets farcits de pollastre al curri

VÍDEOS

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat