Recepta pas a pas: Croquetes de quinoa sense gluten

La quinoa és una llavor que posseeix nombroses propietats nutritives, per la qual cosa és perfecta per cuidar-nos. A més, com que no tenen gluten, és apta per celíacs! En aquesta vídeo recepta us mostrem com preparar unes delicioses croquetes de quinoa.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat