Recepta pas a pas: Galetes tipus Oreo farcides de foie, ceba caramel·litzada i reducció de vi

Qui s’atreveix a barrejar dolç i salat aquestes festes? En aquesta vídeo recepta us ensenyem a preparar aquesta deliciosa combinació de sabors, unint les galetes tipus Oreo amb una reducció del vi Pedro Ximénez. Us deixarà amb ganes de més!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat