Recepta pas a pas: Boletes d’arròs i tonyina sense gluten

 

En aquesta vídeo recepta us ensenyem a preparar boletes d’arròs i tonyina sense gluten. Un aperitiu que agradarà a tots i és molt fàcil de preparar. En el vídeo trobaràs totes les indicacions per preparar un plat de deu!

 

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat