Resums, receptes i vídeos dels tallers Condislife de febrer 2016

TALLERS_FEB_TRIP_WEB_CAT-1Si no has pogut assistir als nostres tallers del mes de febrer, aquí compartim els resums i les receptes que facilitem en cada sessió. I, al final, t’adjuntem els vídeos dels tallers, i de les receptes que hem après en ells. D’aquesta manera, podràs gaudir de totes les sessions gairebé com si haguessis estat allà. 

I si vas estar present, et pots baixar els diferents materials per disposar-ne cada vegada que vulguis. Pots accedir a tots els continguts clicant en cadascun dels següents enllaços:

RECEPTES

Papillota de llobarro a l’estil Thai

Pastís de besuc amb amanida

Xips de Col Kale

Trinxat de Col Kale

RESUMS

Quin peix mengem avui?

Conèixes la Col Kale?

VIDEOS

 

 


Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat