Marató #AmorAnimal: ajuda per a animals sense llar

Un any més, Condis es solidaritza amb el món animal, especialment amb els gossos i gats sense llar. Per això, tornem a engegar la nostra marató, aquest any batejada com a #AmorAnimal, coincidint amb la setmana dels enamorats. L’objectiu d’aquesta campanya és recaptar aliments per als peluts de les protectores Olescan de Catalunya i La Sonrisa Animal de Madrid – Zona Centro.

Captura de pantalla 2016-02-11 10.20.49

La Sonrisa Animal de Madrid va ser fundada en 2008 per un petit grup de persones amants dels animals. Aquesta protectora és una ONG sense ànim de lucre que fa un gran esforç per procurar una vida digna als animals. No reben cap tipus de subvenció estatal o local, i solament compten amb l’aportació econòmica d’alguns socis, amb el treball del voluntariat i amb donacions desinteressades, a les quals ens sumem nosaltres amb aquesta acció especial. 

La filosofia d’Olescan és la mateixa. Es tracta d’una protectora situada a Catalunya, que s’autodefineix com un grup jove i amb molta energia, que treballa per al benestar animal. La seva funció principal és trobar famílies responsables que donin als animals tot l’afecte i cures que precisen i mereixen. És a dir, aconseguir adopcions.

Com participar en nostra Marató solidària?

Molt fàcil! Solament has d’entrar la App especial que trobaràs en el nostre Facebook Condislife i ajudar-nos a aconseguir 20.000 menjars per als gossos i gats de les dues protectores, pujant una foto de la teva mascota (gos, gat o qualsevol altre animal) i donant cors a les altres fotos. Per cada 4 cors sumats en les fotos pujades, Condis donarà 2 racions de menjar d’animals Marca Condis amb ALINATUR (una per a gos i una altra per a gat). El repartiment entre les dues protectores es farà proporcionalment a la comunitat participant. Pots consultar el detall de tota la dinàmica en aquestes Bases Legals

El nostre objectiu és arribar a sumar 40.000 cors i poder així aconseguir la xifra desitjada de donació: 20.000 menjars, que equivalen a 2.000 kgs d’aliment. Participar és molt ràpid i senzill, una acció molt petita que pot ajudar a recaptar menjar per als peluts d’aquestes protectores. 


No compris: adopta

Si estàs pensant en sumar un animalet a la teva família, no ho dubtis. No compris i adopta algun dels adorables peluts que estan esperant formar part de la teva vida. Si ets a Catalunya, entra a la pàgina d’adopcions d’Olescan, i enamora’t del teu futur millor amic. Si ets a Madrid o zona centre, no dubtis a clicar en aquest enllaç de La Sonrisa Animal, per localitzar el teu #AmorAnimal: gossos, gats, i també altres animals, com conills, hamsters, cobais… Tots són adorables i et robaran el cor.

Friends - dog and cat together

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat