#CondisCook: Sarsuela de Nadal

Un dels plats típics de la gastronomia nadalenca és la sarsuela de peix i marisc. Us mostrem com preparar-la pas a pas, seguint la recepta de l’últim guanyador del nostre concurs de cuina CondisCook a Facebook, Jaume Sala.

Esperem que us agradi i que us animeu a cuinar-la aquests dies. Serà un èxit segur.

Bon profit!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat