El Nadal arriba a Condis dibuixat pels nens i nenes

Un any més, el Nadal arriba a Condis dibuixat pels fills dels seus treballadors. El concurs de dibuixos de Nadal és una tradició a la companyia, que enguany arriba a la desena edició.

¡Enhorabona a tots els participants i en especial als guanyadors!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat