Condis convoca el VIII Premi Cercle Solidari

Premi_Cercle_Solidari_2015_Página_1El Premi Cercle Solidari neix el 2006 per donar continuïtat a la iniciativa social de Condis Ordenatas per al cole.  

El Premi es convoca entre totes aquelles fundacions, associacions o entitats que desenvolupin durant l’exercici 2015-2016 projectes educatius per a infants, adolescents i joves en risc d’exclusió social. L’objectiu del guardó és donar suport a aquestes iniciatives.

El termini d’admissió de projectes a concurs d’aquesta vuitena edició finalitzarà el 10 de setembre de 2015 i la decisió del jurat es prendrà al gener de 2016. El premi està dotat amb 15.000 euros.

El jurat del Premi està integrat per destacades personalitats del món econòmic, social, educatiu i cultural de Catalunya,  com Rafael Argullol, catedràtic d’Estètica i Teoria de les Arts de la UPF; Joan Rosell, president de la CEOE i expresident de Foment del Treball Nacional; Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, i Montserrat Trueta, presidenta de la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Per més informació, podeu visitar la página web de Condis i aquí podreu omplir el formulari d’inscripció.

 

2 Responses to “Condis convoca el VIII Premi Cercle Solidari” Comentaris

 • Associacio Casal Claret Vic

  Es per saber, si Condis tornarà a convocar, el premi cercle solidari. Ja que som una Associació de Vic, que treballem amb infants i adolescents.

  Moltes gràcies!

  • condislife
   condislife

   Hola! De moment no hi ha previsió de tornar a convocar aquest premi… Si hi hagués alguna novetat al respecte, la comunicaríem de seguida per tots els nostres canals digitals, inclòs aquest blog.
   Gràcies pel vostre interès.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat