Resums i receptes dels tallers Condislife de febrer 2015

Durant el mes de febrer, en els tallers Condislife vam aprendre trucs i receptes per aprofitar al màxim les verdures d’hivern, i també per preparar truites diferents i originals. A més, vam conèixer millor la marca Dhul, els seus orígens i els seus nous productes sense lactosa.

Si no vas poder assistir als tallers, compartim els resums i les receptes que hi facilitem. Perquè els puguis gaudir igualment. Pots accedir a tots els continguts, clicant a cada enllaç:

CONDIS_PORTADA_TRIPT_CAT_WEBRESUMS

-Aprofita al màxim les verdures d’hivern

-Noves postres sense lactosa Dhul

-Les millors truites i les propietats dels ous

RECEPTES

-Pasta de full amb bledes i bolets

-Tagliatelle amb cols de Brussel·les i iogurt

-Truita de col amb gambes i bacó

-Fritatta (truita) amb tomàquet sec i alfàbrega

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat