Inauguració del primer supermercat Condislife de Lleida

El primer supermercat Condislife de Lleida ha estat inaugurat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros.

El Conseller Delegat – Director General de Condis, Enric Ezquerra, va assegurar durant l’acte d’inauguració que “ens fa molta il·lusió perquè, tot i haver nascut com a empresa a Barcelona, les persones que estan al capdavant de Condis tenen una gran vinculació amb Lleida. I ja tocava poder arribar a aquesta ciutat”.

L’alcalde, Àngel Ros, també va oferir un parlament de benvinguda: “Felicitats per aquest projecte. Us desitjo tot l’èxit. En definitiva, una ciutat és un ens de servei al territori, i com a servei, el comerç és absolutament rellevant, i marca la personalitat d’una ciutat. Gràcies per apostar per Lleida”.

El primer Condislife de Lleida és de talla XL. Disposa d’una superfície de venda de 1.100 m2 i dóna ocupació a 25 persones.

Aquest és el cinquè Condislife que s’inaugura aquest any 2014, i és la desena botiga Condis a les comarques de Lleida.

Condislife és un nou concepte de supermercat dins de l’estratègia de Condis de reinventar la proximitat, tant física com online.

La inauguració de la nova botiga a Lleida ha anat acompanyada de la posada en marxa de dos serveis estratègics de Condis a la capital del Segrià: el supermercat online CondisLine, i el servei gratuït Click&Collect, que permet fer la compra online i passar a recollir-la en cotxe.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat