Receptes de juliol per participar al concurs de Cuina Catalana

Inspira’t amb les receptes de cada mes per participar al concurs del Receptari de la Cuina Catalana. Dóna el teu toc a aquests plats, fes-los a la teva manera, i penja la teva recepta a l’aplicació que trobaràs a la nostra pàgina de Facebook, o participa directament a botigues Condis. Consulta les BASES DEL CONCURS per a tots els detalls.

RECEPTES DE JULIOL

ceba

ous

arros

blanc

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat