Receptes d’agost per participar al concurs de Cuina Catalana

Aquestes són les 4 receptes del mes d’agost per participar al concurs de Cuina Catalana que tenim actiu a Facebook.

 Condis_RussaCAT

Condis_EmpedratCAT

Condis_FideusCAT

Condis_MacedoniaCAT

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat