TORNA “POSEM-LI PEBROTS AL CÀNCER”: 6 I 7 DE MARÇ, A LES NOSTRES BOTIGUES

Sí! Un any més reprenem la Campanya “Posem-li pebrots al càncer”. Perquè les coses si són bones i milloren la vida de les persones, s’han de repetir sí o sí. I avui, divendres 6 de març hem engegat la VI edició de la campanya , impulsada per la FECEC- Junts contra el càncer i Condis Supermercats.

tw

Tota la recaptació aconseguida entre els dies 6 i 7 de març per la venda dels pebrots es destinarà a finançar els projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies. Una iniciativa genial, veritat?

El tret de sortida s’ha realitzat en el Condislife del Passeig Maragall número 415 de Barcelona. A aquest inici de campanya han assistit Xavier Pérez, director de màrqueting i comunicació de Condis Supermercats, Ivo Valdivielso, director d´Oncolliga, i els padrins Pep Plaza, Ada Parellada, Halldor Mar i el Dr. Manel Esteller (director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras).

pebrots contra el cancer condis

Alguns padrins, com l’actor i humorista Pep Plaza i el guitarrista Halldor Mar, han fet de voluntaris animant als clients a sumar-se a la iniciativa. Per un preu simbòlic de 1,5€ contribuiran a desenvolupar projectes de suport, atenció, divulgació i prevenció.

pebrots-contra el cancer condis
En total, en aquests dos dies, s’han posat a la venda 66.000 unitats de pebrots solidaris, repartits entre els 545 supermercats Condis de Catalunya. Volem agrair, especialment, als més de 900 voluntaris que estan difonent entre els clients les tasques d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC.

Suma´t a la campanya #posemlipebrotsalcancer #pebrotssolidaris!

Deixa un comentari



De conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat