Pim Pam Pum – Sotagots de suro

Beguis el que beguis no espatllis la teva taula, utilitza sotagots bonics! Una opció de decoració molt senzilla i creativa. T’animem a apuntar aquests senzills passos per a aprendre a fer un sotagot de suro! No te la perdis!

Materials:

  • Cúter
  • Suro
  • Vinil
  • Pintura acrílica
  • Cola blanca
  • Pincells

Pim Pam Pum:

Deixa un comentari



De conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat