Pim Pam Truqui – Blanquejar roba groguenca

La roba blanca transmet una sensació de frescor i neteja, i el que més detestem és quan el blanc perd la seva puresa! Per sort, hi ha alguns trucs per blanquejar la roba sense clor ni lleixiu que funcionen. En aquest cas només necessitaràs: una xarxa per a roba, llimona, closques d’ous i aigua calenta. Ara que ja coneixes aquest truc, posa’l a prova i comenta el resultat!

Materials:

  • Xarxa per a roba
  • Llimona
  • Ous
  • Aigua calenta

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat