Pim Pam Pum – Personatges de Halloween

Arriba la data més terrorífica de l’any… Et proposem aquesta manualitat fàcil i segura per als més petits, al mateix temps, original i amb uns resultats sorprenents! Crea terrorífics personatges de Halloween a partir d’elements reciclats com són els rotllos de paper higiènic. No sols agraden als nens, sinó que els adults també passareu una estona divertida creant aquestes divertides manualitats de Halloween. Quins personatges crearies? Escriu-ho en comentaris, et llegim!

Materials:

  • Rotllos de paper higiènic
  • Pintura de colors
  • Ulls per enganxar
  • Vinil negre
  • Cartolines de colors
  • Retolador negre
  • Cola

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat