Pim Pam Pum – Tetris

Gaudiu a casa amb aquest joc sostenible! Per realitzar aquesta manualitat només necessites materials reciclats que són fàcils de trobar a casa. Un joc perfecte per als més petits, ideal per passar una bona tarda! Afegeix tots els colors i peces que necessitis. Què et sembla aquesta idea? T’animes a jugar? Respon en comentaris, et llegim!

Materials:

  • 2 oueres de 5×4
  • Tisores
  • Pintures de colors
  • Retoladors

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat