Els millors consells per aprofitar els aliments

El 29 de setembre se celebra el Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Desaprofitament d’Aliments. Quantes vegades t’ha sobrat menjar i l’has acabat llençant? Canviant alguns hàbits i amb bones pràctiques d’aprofitament dels aliments, pots reduir el balafiament. Només has de seguir aquests senzills consells!

LOS MEJORES CONSEJOS PARA APROVECHAR LOS ALIMENTOS

Fes una llista prèvia del que necessites

Comprova els aliments que tens a la teva llar, i tria els productes segons les necessitats d’aquest. És necessari comprovar l’estat dels aliments que tens a casa, abans de planificar la compra, tant de productes frescos com amb data de caducitat. Planifica els menús diaris o setmanals tenint en compte el nombre de persones.

LOS MEJORES CONSEJOS PARA APROVECHAR LOS ALIMENTOS

Conserva i emmagatzema els aliments correctament

És important conèixer quins aliments es deterioren abans i consumir-los en perfectes condicions. També és fonamental emmagatzemar-los i conservar-los com cal. Para esment a les instruccions de conservació dels productes.

LOS MEJORES CONSEJOS PARA APROVECHAR LOS ALIMENTOS

No et desfacis de les sobres!

Si no es menja tot el que s’ha preparat, congela-ho per a gastar-ho més endavant o utilitza aquestes sobres com a ingredient d’un altre menjar. Utilitzar les sobres per a preparar els menjars és una forma intel·ligent de consumir tot el que es compra.

LOS MEJORES CONSEJOS PARA APROVECHAR LOS ALIMENTOS

Comparteix allò que no gastis

Si saps que no gastaràs algun tipus d’aliment i es farà malbé dóna’l, d’aquesta manera no es malgastés. Per exemple, mitjançant aplicacions o associacions de veïns pots informar-te de com fer arribar aquests excedents.

LOS MEJORES CONSEJOS PARA APROVECHAR LOS ALIMENTOS

Depèn de nosaltres canviar els nostres costums perquè no malgastar aliments. Petits canvis en els nostres costums quotidians poden tenir una enorme repercussió mundial.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat