Pim Pam Truqui – Treure xiclet de la roba

Treure el xiclet d’una peça de roba és més fàcil del que sembla! Només necessites glaçons de gel i deixar que aquests actuïn sobre el xiclet. Una vegada ho hagis retirat, renta-ho a la rentadora com faries normalment. Amb aquest truc que se t’enganxi un xiclet quedarà en una simple anècdota!

  • Materials:
    • Glaçons de gel

    Pim Pam Truqui:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat