Pim Pam Pum – Jardí vertical

Aquí va una súper idea per a crear el teu propi jardí vertical! Fàcil de fer amb materials reciclats. Decora-ho al teu gust, i posa les flors i plantes que més t’agradin! T’animes a fer-ho?

Materials:

  • Llaunes
  • Esponja floral
  • Cúter
  • Pintura
  • Corda
  • Silicona
  • Flors i plantes

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat