Pim Pam Pum – Decoració de Sant Joan

Arriba la nit de Sant Joan! Aquí va una recomanació per decorar la teva llar. Mira el vídeo i aprèn a fer uns fanalets de paper decoratius. Fàcils de fer i molt bonics!

Materials:

  • Full en blanc
  • Cinta de carrosser
  • Regla
  • Llapis i marcador
  • Paper de seda
  • Compàs
  • Pega en barra
  • Tisores
  • Fil de pescar

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat