Pim Pam Pum: Cotxes

Tot el que necessites per fer aquest DIY ho trobaràs a casa! Escuradents, agulles d’estendre, botons… Dona una segona vida als materials que ja no utilitzes. Deixa volar la imaginació i fes els cotxes més originals!

Materials:

  • Agulles d’estendre de fusta
  • Pintura de colors
  • Escuradents
  • Botons
  • Canyes
  • Pals de fusta tipus polo
  • Cola o silicona
  • Retoladors
  • Tisores

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat