Pim Pam Pum: Màscara de Carnestoltes

Carnestoltes! És hora d’anar preparant-nos i les màscares són l’accessori estrella d’aquestes dates. Aquest cap de setmana podeu decorar la vostra llar amb aquesta manualitat o ajudar els més petits a preparar la seva màscara amb material reciclat. Acolorides i úniques!

Materials:

  • Oueres
  • Cartolines de colors
  • Pintura negra i taronja
  • Cola
  • Canya o pal de fusta

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat