Pim Pam Pum: Decoració de Nadal amb pinyes

Decora la teva llar amb coses fetes a mà! Surt a passejar i recull unes quantes pinyes i branques. Seran els materials principals que necessitaràs per fer aquesta decoració nadalenca. Original i sobretot, no trobaràs cap igual.

Materials:

  • Bola porexpan de 18cm de diàmetre
  • Tisores
  • Claus
  • Pinyes
  • Branques
  • Silicona

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat