Pim Pam Pum: Decoració de Nadal amb pasta

Aprofita aquest cap de setmana per muntar l’arbre de Nadal! Et ve de gust decorar-lo amb detalls fets a mà? Estàs de sort! Descobreix com fer uns angelets amb pasta. Pots pintar-los de diferents colors, quedaran genials!

Materials:

  • Macarrons ratllats
  • Pasta de fideuà
  • Pasta d’estrelles
  • Llaços
  • Bola de fusta
  • Silicona
  • Fil de pescar
  • Pintura
  • Retolador negre

Pim Pam Pum: 

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat