Pim Pam Pum: Decoració Halloween

Atenció, ratpenats i fantasmes volant! S’acosta la nit més terrorífica de l’any així que prepara aquests treballs manuals tan originals. Només necessitaràs materials reciclats i deixar volar la teva imaginació. Tot a punt per a fer por!

Materials: 

  • Fulles seques
  • Oueres de cartó
  • Pintura blanca i negra
  • Pinzell
  • Retolador negre
  • Adhesius vermells
  • Ulls per a pegar
  • Fil de pescar

Pim Pam Pum:

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat