Pim Pam Truqui: Desinfectant raspall de dents

El raspall de dents és un producte que utilitzem cada dia i per això cal fer un bon manteniment. Tot i que es recomana canviar-lo cada tres mesos, aquest truc us ajudarà a desinfectar-lo d’una manera ràpida i eficaç!

Materials:

  • Raspall de dents
  • Aigua oxigenada
  • Aigua
  • Dos gots

Pim Pam Truqui:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat