Dia mundial sense cotxe: Alternatives sostenibles i raons per no utilitzar-lo

Apunta’t aquesta data, 22 de setembre! El dia mundial sense cotxe se celebra en molts llocs del món. El motiu? Conscienciar als ciutadans. Suma’t i busca una alternativa més sostenible i ecològica. Per exemple, la bicicleta, el patinet o fins i tot el carpooling!

Cotxes_MediAmbient

No només per al medi ambient, sinó també per a la nostra butxaca

Utilitzem el cotxe diàriament: per portar als més petits al col·legi, per anar a treballar o per anar a fer la compra, i normalment, l’utilitzem de manera individual fent que la seva despesa sigui elevada. No només la benzina, sinó que també el manteniment, l’assegurança i les revisions poden fer tremolar la cartera. A més de la despesa, no ens oblidem que danyem molt el medi ambient amb els gasos que generen. Per això, celebrem el Dia mundial sense cotxe, per a conscienciar-nos i veure que hi ha més opcions, molt més sostenibles!

Suma’t a les alternatives més sostenibles!

  • Cada vegada més, les bicicletes són el transport més utilitzat pels cosmopolites. És una molt bona opció per desplaçar-te per la ciutat i anar a treballar. A més, té premi! Faràs una mica d’exercici!

Bicicleta_Transport_Sostenible

  • La moto elèctrica és ideal per als que volen fer trajectes curts per la ciutat. No necessita combustible i no fa soroll!
  • Res millor que anar caminat als llocs, gaudir del passeig sense produir cap mena de contaminació.

Ara no és una bona opció a causa de la situació actual però quan passi, hi ha altres alternatives molt eficients:

  • Per aquells que han d’utilitzar el cotxe sí o sí, el carpooling! És una tendència internacional que ajuda a reduir el trànsit i a cuidar el medi ambient compartint el teu vehicle amb persones que viatgen a un mateix destí. Et sona?
  • El transport públic és molt eficaç. En un mateix espai caben més persones, disminuïm la contaminació i sobretot els embussos.

Transport_Públic
Com veieu, hi ha moltes alternatives al cotxe, només necessites trobar la que millor s’adapti a tu. Aprofita l’ocasió, avui és un bon dia per deixar enrere el transport individual.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat