Pim Pam Pum: Dispensador make up

Aquest DIY ens encanta! Reutilitzem materials per fer noves creacions, donar vida i color als envasos i deixar volar la nostra imaginació. Mira el pas a pas i descobreix com fer un dispensador de discos make up a casa. Decora’l al gust: utilitzant diferents colors o bé donant-li un toc brillant amb purpurina. Com serà el teu?

  • - Envàs patates
  • - Cúter
  • - Papers de colors
  • - Cola blanca
  • - Pinzell

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat