Pim Pam Pum: Ous Cactus

Aquests cactus no punxen! Els més petits estaran encantats amb aquesta proposta. Deixeu volar la imaginació i feu els vostres propis dissenys. Jugueu amb els colors, pinteu i dibuixeu. Serà tot un èxit!

Materials:

  • Ous
  • Xinxetes
  • Pintura
  • Rotuladors
  • Envàs
  • Sucre moré
  • Llenties
  • Cigrons
  • Mocador
  • Cola

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat