Pim Pam Pum: Garlandes per a Sant Joan

Ho teniu tot a punt per a aquesta nit? Ens encanta celebrar la revetlla de Sant Joan, retrobar-nos amb la família i amics i gaudir del sopar i dels focs artificials. Amb aquest pas a pas aprendràs a fer una garlanda ideal per decorar els racons de la llar. Només necessitaràs cartolines de diferents colors i un fil per penjar. A què esperes? Explica’ns com faràs la teva garlanda!

Materials:

  • 8 cartolines de colors
  • Tisores
  • Grapes
  • Fil de penjar
  • Silicona líquida

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat