Pim Pam Pum: Macramé

Segur que per casa tens guardat un cabdell de llana, fils o cordills. Recupera’ls perquè avui et proposem un Do It Yourself d’allò més divertit. Amb aquest pas a pas podràs fer un macramé per penjar d’una manera original les plantes, donaràs vida i color als espais de casa. 

macramé

Materials:

- Llana, fils o cordó

- Envàs de vidre

- Planta

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat