TALLERS #GLUTENFREE JULIOL: POSTRES AMB CAFÈ

tallers-juliol-cat2-SG

Continuem, dins dels tallers Condislife, amb les sessions específiques per al col·lectiu celíac, amb la col·laboració de l’Associació de Celíacs de Catalunya. Vols aprendre receptes de postres amb cafè sense gluten? No et perdis els tallers del juliol! Si voleu més informació, ens podeu esciure a talleres@condislife.com.

Per inscriure-us en aquest taller, que tindrà lloc a les 18h del dimarts 9 de juliol a Prats de Molló, 2, cantonada General Mitre, Barcelona, heu de reservar la vostra plaça per email a talleres@condislife.com, o trucant al 649 625 692. Les places són limitades!

nordwood-themes-d9vsO3166UI-unsplash

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat