Aquest Nadal, cada brindis a la seva copa!

S’acosten les dates assenyalades en les quals solem reunir els nostres éssers estimats al voltant d’una taula i gaudim de menjar i beguda a dojo. Les begudes, en concret, tenen un paper important en aquestes celebracions. Escorxem el vi, obrim el cava i celebrem l’ocasió amb els nostres millors licors. Saps quina cristalleria és l’adequada per servir cada cosa? T’expliquem tots els secrets perquè a la teva taula no li falti ni un detall.

Condis_Cristaleria_Navidad

Copa de vi

Condis_Copa_Vino

Si algú diu que no s’ha confós mai entre la copa de vi negre i la de vi blanc, o menteix o té una vista d’àguila. Encara que per a l’ull inexpert poden semblar iguals, la copa de vi negre sol ser més gran per permetre que el sabor intens del vi respiri bé, mentre que la de vi blanc serà una mica més petita i allargada, per evitar que la mà escalfi la beguda.

Copa flauta

Existeix una manera de celebrar dates assenyalades que no inclogui un brindis amb cava? La resposta és, clarament, no. Per això la clàssica copa “flauta” és de les més conegudes en totes les llars.

Condis_Copa_Cava

Aquesta copa allargada i estreta és la que haureu d’utilitzar per servir vins espumosos, ja que la seva forma evita que es dissolguin les bombolles de la beguda, i ajuda que s’elevin cap amunt com si fossin globus. Fantàstic!!!

Licors i espirituosos

Condis_Copa_Licores

Per a alguns licors, com el cognac i d’altres més exòtics, com els licors de fruites o les cremes, s’utilitza una copa ampla amb la base curta. Gràcies a la seva forma, conservaran tot l’aroma i gaudiràs d’un sabor ideal.

Old Fashion

El conegut com a got Old Fashion és el típic que veuràs a les pel·lícules quan un personatge amb aire taciturn li demana un whisky on the rocks al cambrer. Es tracta d’un got sòlid i curt, amb una base pesada.

Condis_Copa_OldFashion

Per fer-li honor a aquesta peça de cristalleria i als seus aires de pel·lícula d’espies, el millor és servir en ella whisky o licors d’herbes amb gel.

Highball o got Tumbler

Condis_Copa_HighBall

El got clàssic de tub allargat, el més utilitzat per servir qualsevol tipus de combinat de whisky, ron, vodka o ginebra barrejat amb algun refresc i gel. El clàssic entre clàssics.

Copa Martini

Condis_Copa_Martini

Seguint la temàtica de James Bond, ens trobem amb la característica copa Martini que, com un podria deduir, se sol usar per servir aquesta beguda. Amb una forma de “Y”, aquesta peça és perfecta per servir còctels que es consumeixen molt freds i ens donen un aire de sofisticació quan els demanem a qualsevol barra, com el Cosmopolitan o el Manhattan.

Ara que ja coneixes les claus de la cristalleria, aquestes Festes podràs preparar una taula amb tot luxe de detalls i, per a cada beguda, la seva copa. Txin txin!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat