Compromís Condis amb una neteja sostenible

 

laundry-963150_1280

Sabies que els nostres productes de neteja Marca Condis són sostenibles? És a dir, els nostres productes de drogueria i neteja són curosos i respectuosos amb el medi ambient. T’expliquem per què, i com diferenciar-los de les marques que no ho són.

La indústria de productes de neteja reconeix que juga un paper importantíssim respecte a la sostenibilitat mediambiental. Aquest sector sap que té certa responsabilitat amb el planeta i també amb les persones que utilitzen els seus productes de neteja.

Per aquest motiu, li correspon a aquest sector intentar que es redueixin els efectes sobre el medi ambient durant el procés de fabricació, i també ha d’ajudar els consumidors a reduir el seu impacte de manera individual.

LimpiezCasa

 

Carta-Compromís per la Neteja Sostenible

Segons els estudis més recents, els consumidors europeus són els que més es preocupen per la sostenibilitat quan compren i utilitzen els productes de neteja.

Condis, juntament amb els nostres fabricants de productes de neteja i detergents, formem part d’AISE (Associació Internacional de Sabons, Detergents i Productes de Manteniment).

La Carta-Compromís per la Neteja Sostenible és la iniciativa principal d’AISE. L’objectiu d’aquest document és encoratjar tota la indústria a realitzar millores continuades en termes de sostenibilitat, i també ajudar els consumidors a adoptar formes més sostenibles de rentar, netejar i mantenir la llar. Aporta un pla integral de sostenibilitat per promoure les millores pràctiques dins de la indústria de productes de neteja i manteniment, que abasta la producció, el disseny i el consum.

Es tracta d’una iniciativa totalment voluntària i no ve emmarcada dins de cap normativa o legislació estatal.

Segell AISE

Si trobeu aquest segell als nostres productes significa que han estat fabricats per un membre d’AISE. Per tant, és garantia que el fabricant és una empresa que s’ha compromès voluntàriament a millorar el seu comportament en favor de la sostenibilitat, i que aquest compromís ha estat verificat per una entitat independent.

logo-AISE-español-1

Trobareu aquest logotip d’AISE a l’etiqueta d’una gran varietat dels nostres productes de neteja i detergents. Des de detergents i suavitzants per a la roba fins a netejadors per a tot tipus de superfícies, i desengreixants.

GelBlauCondis

 

LLEVA_GREIX_CONDIS

Com netejar de manera més eficient en casa

El major impacte ambiental dels productes de neteja el causen l’aigua i l’energia consumides quan s’utilitzen a la llar, i aquest és el motiu pel qual els productes que porten logotips de la Carta-Compromís de Neteja AISE s’han dissenyat amb la finalitat d’ajudar a netejar de manera més eficient.

Els productes amb logotip generalment mostren als seus etiquetatges consells de com millorar el procés de neteja.

ConsejosLavado

Serem més sostenibles començant per netejar a menors temperatures i amb la quantitat correcta de producte. I, a més, d’aquesta manera també estalviarem.

Però hi ha més trucs i consells molt útils sobre com netejar de manera més eficient, i els pots trobar tant a la pàgina www.cleanright.eu (disponible en castellà) com a la pròpia etiqueta dels nostres productes. En aquesta web trobaràs consells per al rentat de la roba i molts altres més sobre netejadors multiusos i el rentat de la vaixella.

cleaning08

Esforçant-nos una mica i modificant algun dels nostres hàbits podem fer molt pel medi ambient i pel nostre planeta.

Ens posem mans a l’obra?

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat