#DIY: Noves peces d’hivern a partir de roba vella

Renovar-se o morir! Te’n recordes d’aquell jersei que fa tres hiverns que no et poses? Tens dues opcions: o et desfàs d’ell o el transformes en altres peces, com uns mitjons amb sola per estar per casa, un barret de llana ben calentet amb el seu pompó, i moltes altres coses boniques. Comencem?

Mitjons calentons

slipper-boots2

Dit i fet, agafa aquell jersei vell i prepara’t per donar-li una segona vida, perquè a Home Sweet Soul ens proposen un pas a pas per reconvertir-lo en uns còmodes mitjons d’estar per casa, perquè els teus peus no passin fred aquest hivern. Només necessites tisores, un fil gruixut de llana, agulles i les mànigues del jersei.

Un barret per combatre el fred

gorro-portada

Una altra manera de reutilitzar els teus jerseis és convertir-los en els barrets tan simpàtics que ensenyen a Con Idea De, amb uns pompons que els coronen com els reis de tots els barrets. En aquest cas, necessites el cos del jersei. Així que, amb el que abans has fet els mitjons, també pots fer-te el barret a conjunt.

Per als pompons, només necessites una troca de llana en un color que combini, i seguint aquests senzills passos, els tindràs fets.

Dóna-li vida als mitjons!

Mitones

Tens un munt de mitjons amb els talons gastats i forats als dits? Doncs aquí tens la solució perfecta: tallant justament aquelles dues línies que els fan inservibles, els transformaràs en unes mitenes fantàstiques i ben abrigadetes. Dels peus a les mans, en un tres i no res!

Fes-te un ponxo amb una manta

lkadjlaksjd

L’abric de moda està només a una manta de distància de ser teu. A Ideas DIY ens diuen com realitzar la transformació. Agafa les tisores i… endavant!

T’adones que ja no hi ha excusa per tenir roba morta de riure a l’armari? Amb una mica de traça i el teu toc personal, la transformaràs en peces que voldràs posar-te tots els dies!

Visca reciclar i estalviar!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat