Tallers #GlutenFree març: Esmorzars saludables

pexels-photo-216951

 

Continuem, dins dels tallers Condislife, amb les sessions específiques per al col·lectiu celíac, amb la col·laboració de l’Associació de Celíacs de Catalunya. Al mes de març oferim un taller amb el qual aprendreu a preparar esmorzars saludables aptes per a celíacs. També podeu demanar informació complementària escrivint-nos a talleres@condislife.com.

Per inscriure-us en aquest taller, que tindrà lloc dimarts 7 a Prats de Molló, 2, cantonada General Mitre, Barcelona, heu de reservar la vostra plaça per email a talleres@condislife.com, o trucant al 649 625 692. Les places són limitades!

gluten free_cat

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat